image

Traspàs de la gestió de la Residència Bondia Grau de Barcelona

SUMAR deixa de gestionar la Residència Bondia Grau de Barcelona l'1 de gener de 2018 i les línies que segueixen expliquen el perquè d’aquesta decisió. 

 

L’1 de febrer de 2013, SUMAR va iniciar la gestió de la Residència per a gent gran, Bondia Grau de Barcelona,  a petició expressa de l’aleshores Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i amb caràcter excepcional i provisional, doncs es tractava d’un servei de caire privat.  L’anterior empresa gestora de la Residència estava en un concurs de creditors i això afectava de manera important a la gestió del centre i als seus residents. 

 

L’objecte de SUMAR és, des dels seus orígens, gestionar serveis socials públics  i en cap cas, desenvolupar activitat privada. No obstant, davant la petició expressa de la Generalitat de Catalunya, SUMAR va acordar presentar una oferta per la residència i fer, així, una excepció, amb caràcter provisional; fins a realitzar les accions necessàries per establir els estàndards mínims de qualitat i posteriorment, buscar un nou gestor pel servei.

 

La Residència Bondia Grau té 25 places de capacitat, i a l’any 2013, comptava amb 8 places col·laboradores que es van perdre amb el concurs de creditors. L’ocupació mitjana en aquell moment era de 18 persones grans.  Actualment, les 25 places de capacitat són places col·laboradores i la mitjana d’ocupació és del 100 %.

 

Després de gairebé 5 anys i d’haver assolit uns bons estàndards de qualitat,  va sorgir la possibilitat de poder traspassar l’equipament. Així doncs, i amb la certesa de poder donar continuïtat al que hi hem aportat, a partir del dia 1 de gener de 2018, es traspassa la gestió a l’empresa Geriàtric Nogués SL.

 

La Residència Bondia Grau de Barcelona ofereix  serveis de residència assistida, amb caràcter temporal o permanent, amb l'objectiu de donar una assistència integral en el dia a dia de les persones que presentin o no, situacions de dependència, durant els 365 dies de l'any. 

 

Es troba ubicada al districte de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona i el perfil d’usuaris són persones majors de 65 anys amb situació de risc social, dependència grau II i grau III.

 

 

 

 

Compartir

Capacitat estructural

Servei de residència assistida: 25 places


Blog

Veure més

Serveis

Adreça: Rios Rosas, 21

08006 Barcelona

Telèfon: 934 186 748