diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

VIA LABORAL

Servei d'inserció sociolaboral de joves tutelats i extutelats

 

El Servei

 

Via Laboral és un projecte per a la inserció sociolaboral de joves tutelats i extutelats.

 

 

Es tracta d´un programa per a la millora de l´ocupabilitat dels i les adolescents tutelats i extutelats que té com a principal objectiu la continuïtat del procés d´intervenció social i educatiu amb ells, per tal de garantir la seva incorporació social i laboral quan arriben a la majoria d´edat.

 

"Via Laboral" assessora i orienta envers la formació, la inserció i la intermediació amb empreses de l'àrea de suport a aquests joves.

 

Objectius

 

El projecte té la finalitat d'aconseguir que els joves tutelats i extutelats adquireixin competència professional per millorar la seva ocupabilitat, d'acord a tres eixos fonamentals:

 

. diagnòstic de l'ocupabilitat: s´analitzen els factors crítics que poden dificultar el procés d´inserció.

 

· desenvolupament de les competències: s´ajuda al jove a identificar, transferir i desenvolupar les competències claus per poder-se incorporar al mercat laboral amb èxit.

 

· seguiment tutorial individualitzat i grupal: d´acord amb els dos eixos anteriors, serà el vehicle que permetrà al jove fer un veritable acostament al món laboral.

 

Aquests eixos defineixen el circuit d'inserció del servei que s´ofereix al jovent adscrit, el qual conforma el recorregut que cada jove realitzarà seguint un itinerari individualitzat d'acord amb les seves capacitats, característiques i interessos amb el suport d'un tutor.

 

+ Informació

 

El projecte "Via Laboral" és un servei públic creat per la Secretaria d´Infància i Adolescència (SIA) del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i és gestionat pel CASC des de l´1 de juliol de 2010.

 

Actualment el desenvolupament del servei es realitza a Barcelona, Girona i Tarragona. 

 

Seu central :

Espai Cabestany - Àrea de Suport als Joves Tutelats i ExTutelats (ASJTET)

C/ Cabestany, 19. 08014 Barcelona

 

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús