diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

Santa Maria d'Oló (Moianès)

 

Centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran

 

Portada Quadriptic SMOlo

El centre

 

Un centre que permet als olonencs i olonenques envellir amb plenitud i companyia. Un centre que dóna vida al municipi.

 

Santa Maria d’Oló és un poble situat a la nova comarca catalana del Moianès. Està situat a la vessant nord d’un turó, a la dreta de la riera d’Oló; al cim del turó hi ha el Castell d’Oló, origen i centre de l’actual terme de Santa Maria d’Oló. Aquest castell, a l’edat mitjana, passà a dependre de l’Estany i això va suposar uns 250 anys molt agitats per la història d’Oló doncs els olonencs i olonenques lluitaren per l’alliberament del domini que els subjugava.

 

El terme d’Oló era essencialment agrícola i ramader fins que l’any 1902 aparegué la primera fàbrica, la del Pastor. Aquesta, l’any 1962 es reconvertí en la fàbrica de lones i teixit industrial Sauleda. I a partir d’aquí va créixer la producció industrial al municipi.

 

 Olo-municipi

 

Oló és un poble petit, de poc més de 1000 habitants i malgrat ser petitó disposa d’un Centre de Serveis per a la seva gent gran: el nostre centre de Serveis. Tot un luxe! Una aposta que va fer l’Ajuntament i que ha permès que totes aquelles persones del poble, majors de 65 anys que ho desitgin i que tinguin ganes d’envellir amb plenitud i companyia puguin fer-ho.

 

El Centre no és un substitut de la llar sinó un complement. Les persones que hi venen viuen a casa seva, sols o amb els seus, però venir al centre els permet mantenir l’autonomia i fer que els dies passin de manera agradable, amena, divertida, amb companyia. A la família també els ajuda doncs el dia a dia en una casa és complicat, s’ha de treballar i deixar al teu familiar sol tantes hores no sempre és plat de bon gust.

 

A Oló existeix una alternativa. El nostre Centre de Serveis. Un espai no molt gran però acollidor, lluminós i ple de vida gràcies a totes aquelles persones que en formen part i a les professionals que hi treballem.

 

VIDA !, això és el que oferim en el nostre centre. A vegades, quan els anys comencen a pesar sembla que aquesta paraula ja no convida a dir-la, al Centre de Serveis aquesta vida existeix i mirem de fer-la pal·lesa cada dia.


 

 

IMG 1125  IMG 1208

 IMG 0782 StMOlo-IMG 1516

 

 

El centre no només dóna vida  a tots els que en formen part en el seu dia a dia sinó també a molts olonencs i olonenques que volen venir a fer activitat física, memòria o a aprendre coses (via els tallers de cuidadors, per exemple). També es pot fer ús del menjador social, del servei de fisioteràpia o el de podologia. Tota una àmplia oferta que aproxima serveis que fins ara només podien trobar en els pobles més grans o ciutats properes.

 

Envellir bé i al poble, això és el que oferim al nostre centre !

 

Vanesa Pallàs Buenosvinos

Directora del centre de serveis

 

Blog

 

Serveis

 

Capacitat estructural : 20  places.

Horari d´obertura: de 9.00 a 19.00 hores. De dilluns a divendres.

 

Servei d'estada de 8 i 4 hores (amb opció de 2 hores addicionals)

 

IMG 2471StMOlo-IMG 1507

 

 

Servei de Tallers (per persones majors de 65 anys i per cuidadors/es no professionals)

 

IMG 0733IMG 2419

 

Servei de transport adaptat (de la llar de l'usuari al centre de serveis)

 

Servei de menjador (dinar i/o berenar)

 

Serveis ambulatoris (prèvia sol·licitud i dins l'horari d'atenció al centre)

 

Servei de bugaderia

 

Servei de fisioteràpia (1 dia al mes)

 

Servei de podologia (cada 15 dies)

 

 

 

Localització

 

Adreça: 

Carrer Carme Vidal, 32 - 08273 Santa Maria d´Oló.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Tel. 938.384.136.

 


Mostra un mapa més gran

 

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús