diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

1a Jornada 10x10' Càpsules d'Innovació Social

LOGO JORNADES 10x10    IMGP2117  IMGP2142

 

   

“10 x 10’ Càpsules d’Innovació Social” 

Divendres 15 de febrer de 2013 - Auditori CaixaForum Barcelona

 

Organitzada pel CASC amb el suport del Departament de Benestar Social i Família, l’Obra Social “la Caixa” i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

 

En format de jornada matinal, -de 10 a 14h- el Departament de Benestar Social i Família conjuntament amb altres governs locals, com l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Vic o el propi Consorci d’Acció Social de Catalunya, i entitats del Tercer Sector Social, com Creu Roja, Intress, Insercoorp, i les Fundacions Joia, El Maresme i FASI, han presentat 10 iniciatives socials innovadores, del sector públic i del tercer sector.

 

En un context de crisi com l’actual i davant les dificultats a la que es troben les institucions socials per donar servei a l’augment de la demanda i la baixada de pressupostos, aquestes veuen en la innovació, una de les principals eines per superar l’actual situació i poder millorar els serveis que presten al conjunt de la ciutadania.

 

la foto

 

Amb aquesta jornada s’ha pogut comprovar com es pot innovar des del món dedicat a les polítiques socials i ha servit d’inspiració als molts municipis, institucions i entitats que hi han participat, amb innovacions que abarquen a bona part dels diferents àmbits socials: gent gran, exclusió social, turisme social, menjadors socials, llei de la dependència, atenció infantil, persones amb minusvalies, etc.

 

IMGP2163

 

Així mateix, la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, acompanyada per Esther Planas, sotsdirectora general de la Fundació "la Caixa" i Miquel Noguer, president del CASC, ha destacat, durant la clausura de la jornada, la innovació com una de les principals eines per a sortir reforçats de la crisi i la jornada “10x10’ Càpsules d’Innovació Social”, com un referent necessari per el país.

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús