diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

ESTUDIS

Transport adaptat a les comarques gironines

El Projecte

 

 

Entre els anys 2009 i 2011, el CASC ha realitzat diferents estudis sobre el transport adaptat a les comarques de Girona donat que s'entén el servei de transport adaptat com un servei social d'atenció de primer nivell per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

Concretament s'han realitzat estudis, diagnosis i propostes de millora del transport adaptat a les comarques gironines, amb l´objectiu de trobar vies de millora del transport adaptat existent, i que partint de l´anàlisi dels punts forts i febles existents al territori, proposen noves formes d´organització i gestió mancomunada i preveu la millora substancial i l'optimització dels serveis de transport adaptat existents als municipis de les comarques gironines.

 

El servei de transport adaptat

El servei de transport adaptat es configura com un servei social d'atenció de primer nivell per les persones amb mobilitat reduïda.

És un servei porta a porta que té com a finalitat facilitar el transport de les persones amb discapacitat, o amb problemes de mobilitat o per a persones grans amb dependència, a fi i efecte que puguin accedir als serveis d'atenció especialitzada (hospitals, centre de dia, de rehabilitació, centres de salut, etc) o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l'entorn.

 

Necessitat dels estudis

La necessitat de la realització d'aquests estudis ve donada per dos constatacions principals:

 

- La primera és que actualment tenim un model heterogeni i complex, tot i que des de ja fa molts anys l'administració local ha assajat diferents fórmules de transport adaptat que no han estat gaire vàlides.

 

- I la segona, cal tenir en compte que el desplegament de la Llei 12/2007 de serveis socials inclou els serveis d'ajuda a domicili – i dins d'aquests el transport adaptat- dins la cartera de serveis socials bàsics.

 

Els Estudis

 

Portada TA-Diagnosi-Fase 1     Portada TA-PropActuació-Fase 2      Portada TA-NouModelGestió-Fase 3

 

 

 

 

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús