diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

Estudi de les necessitats i competències tecnològiques en serveis socials.

El Projecte

 

Estudi de les necessitats i competències tecnològiques en serveis socials conjuntament amb la Fundació Observatori de la Societat de la Informació (FOBSIC) de la Generalitat de Catalunya – projecte BENESTIC.

 

Estudi que analitza i diagnostica les necessitats i competències tecnològiques en l’àmbit dels serveis socials a partir de les tasques que realitzen els diferents professionals que hi conflueixen (responsables polítics, gestors, directius i tècnics)

 

Es centra en les següents tasques de diagnòstic:

 

  • Descripció de les activitats realitzades pels professionals dels serveis socials que requereixen competències TIC. Segmentat segons la tipologia de professional (polític, gestor i tècnic), el tipus d’organització (titularitat, dimensió, àmbit de treball, etc.) i l’activitat realitzada (gestió, informació, provisió, etc.).
  • Descripció de les competències TIC requerides als professionals de l’àmbit social, en especial en el camp de la gestió.
  • Aproximació al perfil de competències tecnològiques actuals dels professionals dels serveis socials. Diferències en funció de la tipologia de professional i el tipus d’organització al què pertany.
  • Necessitats de formació i disponibilitat de formació en TIC per part dels professionals de l’àmbit social.
  • Detecció de les necessitats dels usuaris, els professionals i gestors, els equipaments i serveis socials i el sistema de serveis socials que podrien ser cobertes per les TIC i la indústria que les impulsa suggerint indicadors de complexitat, inversió i retorn que ajudin en la seva priorització.
  • Detecció d’interès de propostes de productes, serveis, formació i assessorament que pugui proveir la indústria tecnològica.
  • Llistat de recomanacions per aplicar en les polítiques públiques i impulsar el sector TIC en el camp dels serveis socials.

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús