diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

Oficina d'Atenció a la Gent Gran - Hostalets de Pierola

300px-Hostalests-de-PierolaIMG 4816-StHilari Raquel

 

 

El projecte d'Oficina d’Atenció a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola és un model d'atenció a la gent gran del món rural, que es basa en una finestra única d’atenció, i que ha de permetre passar d’un model basat en els recursos a un model d’atenció centrat en les persones.

 

Amb l’objectiu d’aplicar una política d’atenció integral a la gent gran que cobreixi les seves diferents necessitats, la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha confiat amb el CASC per a l’elaboració d’aquest Pla Integral per a la Gent Gran del seu municipi.

 

Els 2 principals objectius d'aquesta Oficina d'Atenció a la Gent Gran són:

 

a) Oferir accions concretes als diferents models d’envelliment.

 

Obtenir una única cartera de serveis per a tota la gent gran, amb serveis, recursos i activitats que s’ajustin als diferents graus de dependència, per donar servei des de les persones grans autònomes a les persones grans en situació de dependència.

 

D’aquesta manera es garanteix el continum assistencial de la persona gran, evitant així el que anomenem la fractura institucional.

 

 

b) Crear una finestra única d’atenció a la gent gran.

 

Dotar d’una única estructura d’atenció a la gent gran dels Hostalets, que esdevingui el referent per tot el que tingui a veure amb aquells aspectes que afecten a la gent gran, que sigui l’encarregada de desplegar la cartera de serveis i que lideri la creació de la xarxa d’actuació integral al poble.

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús