diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

Neix el certificat TÜV-Tu Decideixes com vols envellir

  Bernardes certificatCamallera certificat

StaMaOlo certificatStHilari certificat

 

 

 

4 centres de gent gran gestionats per SUMAR reben els primers certificats que acrediten la qualitat de la implantació del programa "Tu Decideixes com vols envellir" als centres de gent gran.

 

Les directores del centre de dia Les Bernardes de Salt, la residència i centre de dia de Sant Hilari Sacalm i els centres de serveis d'àmbit rural de Camallera i Santa Maria d'Oló van rebre els certificats de mans de la secretària d'inclusió social i promoció de l'autonomia personal del govern de la Generalitat, Carmela Fortuny, i del director comercial de TÜV Rheinland Espanya. Les van acompanyar els regidors d'acció social i gent gran de l'Ajuntament de Salt i els alcaldes de cada municipi, titulars dels equipaments.     

 

Durant l'acte, la secretària d'inclusió social i promoció de l'autonomia personal del govern de la Generalitat, Carmela Fortuny, va destacar el caràcter innovador i pioner de la metodologia “Tu Decideixes com vols envellir” i del nou certificat que acredita la qualitat de la seva implantació. “És molt fàcil parlar de l’atenció centrada en la persona però no tant aplicar-la. L’acte d’aquesta tarda demostra que existeix una metodologia i que es pot aplicar”, va indicar. 

 

El certificat "TÜV-Tu Decideixes com vols envellir" és el primer certificat a Catalunya  i un dels primers a l’Estat Espanyol que avalua la implantació d’aquest innovador programa basat en el model d’atenció centrada en la persona. Un model que treballa perquè la gent gran que viu o assisteix a centres de gent gran es senti com a casa. 

 

Impulsat pel CASC i SUMAR, conjuntament amb l'empresa certificadora TÜV Rheinland Group, aquesta certificació no només pretén ser un document que acrediti la qualitat de la implantació del "Tu Decideixes com vols envellir", sinó també que aquesta nova metodologia es converteixi en un model de referència per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones grans que s'atenen als centres de tot Catalunya, tant residencials com assistencials. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús