diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

Els 11 governs locals adherits al CASC participen a la Jornada "Enllacem els serveis socials bàsics"

DSCN3132retocada

 

Dins la voluntat d'anar impulsant estratègies generals i compartides dels governs locals en la prestació dels serveis socials, potenciant el treball en xarxa a nivell local, i buscant fórmules col·laboratives que permetin sumar esforços, el CASC va organitzar a l'auditori del CosmoCaixa Barcelona el passat 28 de juny una jornada per presentar les conclusions del procés participatiu per a la unificació dels procediments de treball a les Unitats de Serveis Socials dels governs locals adherits al CASC ( Ajuntaments de Sant Cugat, Vic i Figueres, Consells Comarcals del Pla de l'Estany, Alt Empordà i Alt Penedès i Consorcis de Benestar Social del Gironès-Salt, Garrotxa, Ripollès, Selva i Osona).  

 

Sota el títol "Enllacem els Serveis Socials Bàsics", l'objecte de la mateixa era la presentació dels procediments de treball consensuats (Acollida, Diagnòstic, Tractament i Tancament) i l'aprovació conjunta dels mateixos, amb els responsables i tècnics de cada territori.

 

Hi varen assistir treballadores i treballadors socials, educadores i educadors socials, psicòlogues i psicòlegs, treballadores i treballadors familiars, pedagogues i pedagogs, administratives i administratius, informadors i altres professionals de les àrees dels serveis socials bàsics dels governs locals adherits al CASC, els quals, dirigits per l'empresa Xarxa Consultors, han estat portant a terme diferents sessions de treball per arribar a consensuar la unificació de 4 grans procesos de gestió en els diferents territoris.   

 

DSCN3145

 

Iniciat el març del 2013 i liderat pel Consell Tècnic Assessor del CASC, el projecte pretén unificar els procediments de treball dels diferents equips de treball dels Serveis Socials Bàsics de manera que aquests actuïn d'igual forma en els diferents llocs, en les diferents fases i en els diferents moments de la intervenció, i convertir un sistema de treball bàsicament artesanal en un sistema professional.

 

 

 Pantalla Presentació CosmoCaixa 28 06 2013

 

 

 

 

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús