diputacio girona

Destaquem

Novetats al teu mail!

Introdueix el teu nom i adreça i t'enviarem periòdicament informació del teu interés.

JORNADA 16.05.2014 _ L'atenció gerontològica centrada en la persona. Eines i estratègies d'implantació.

 

Jornada matinal gratuïta organitzada pel Consorci d'Acció Social de Catalunya i Sumar, empresa d'acció social SL, que compta amb el suport del Departament de Benestar Social i Família i l'ICASS.

 

Sota el títol, "L'atenció gerontològica centrada en la persona. Eines i estratègies d'implantació", Teresa Martínez Rodríguez, psicòloga del Principat d'Astúries, experta en gerontologia social i models d'atenció centrada en la persona, presentarà a l'Auditori del CaixaForum Barcelona els últims documents que ha editat i parlarà de la situació actual de l'Atenció Centrada en la persona així com d'estratègies per avançar en la seva aplicació.

 

Hi participaràn també la Fundació Matia del País Vasc i SUMAR SL, que donaràn a conèixer les eines d'implantació de l'ACP que ha dissenyat cada entitat per al seu territori. Concretament, el projecte Etxean Ondo per part de la Fundació Matia i el programa Tu Decideixes com vols envellir  de SUMAR SL. 

 

Esperem poder comptar amb la teva assistència en aquesta Jornada matinal, gratuïta, a l'Auditori del CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 -8 - costat Plaça Espanya).

 

Programa

 

Imprimeix i porta el programa el dia de la Jornada.

 

Imprime y lleva el programa el dia de la Jornada.

 

 

 

  9:30

Acreditacions

   
10:00 

Benvinguda Institucional

   
10:15

Presentació de les guies:

   - Avançar en AGCP. Marc i fases per liderar un canvi de model.

   - Avançar en AGCP. Instrument per a la revisió participativa. Manual per a la seva aplicació.

   
10:30

Ponència "Situació actual de l'ACP i estratègies per avançar en la seva aplicació" a càrrec de Teresa Martínez Rodríguez.

   
11:15

Pausa

   
11:45

"Etxean Ondo. Aplicacions pràctiques del model ACP" a càrrec de Mayte Sancho, directora científica de la Fundación Matía Instituto     gerontológico del País Vasc.

   
12:30

"Tu decideixes com vols envellir" a càrrec d'Elisenda Serra, coordinadora del projecte de SUMAR, empresa d'acció social SL.

   
13:15

Torn de preguntes

   
13:30

Fi de la Jornada

 

Observacions: s'entregarà un exemplar gratuït de les 2 guies presentades als assistents que ho sol·licitin.

Pla de Salt, 18. Oficina 2 – 17190 Salt (Girona) - Telèfon 972 439 168 –  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.            Avís legalPolítica d’ús