image

Borsa de treball

Gerocultor/a - Residència Gent Gran Esparreguera

Esparreguera | Substitucions

Referència: SEL – 291

Descripció de l’oferta:

Cerquem professional amb la titulació d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a cobrir substitucions a la Residència per a Gent Gran d’Esparreguera (Can Comelles).

La persona seleccionada s'ocuparà de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre en el desenvolupament de les activitats de la seva vida diària, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitaments, etc. així com participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

 

Requisits:

Formació: Cicle formatiu d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria corresponent.

Experiència: 2 anys d'experiència realitzant funcions similars.

Idiomes:  domini del català (nivell A) i el castellà.

Residència: Preferiblement Esparreguera o rodalies.

Pensem amb un/a professional amb estil de comunicació proper, amb empatia, assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientat/da en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.

 

S’ofereix:

Horari: jornada completa de 37,5 hores setmanals.  Disponiblitat per realitzar diferents horaris.

Contracte: suplències

Salari:  Segons Conveni.

La resta de condicions es regiran pel  Conveni Col·lectiu d’empleats públics de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.

 

Interessats/des envieu CV detallat mitjançant correu electrònic a: cros@sumaracciosocial.cat

Data límit: 28/02/2018

Es garanteix la màxima confidencialitat (Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal).

 

 

 

 

37,5 hores setmanals | Substitucions | Segons Conveni Col·lectiu

Director/a Residència Gent Gran

Esparreguera | Indefinit

Referència: SEL - 00290

Descripció de l’oferta:

Cerquem professional per a realitzar les funcions de Director/a Tècnic/a de la Residència per a gent gran d’Esparreguera (Can Comelles). La persona seleccionada s’ocuparà de l’atenció integral amb qualitat confort i seguretat de tots/es els/les residents i les seves famílies, s’ocuparà de la gestió integral del centre, planificació, direcció i supervisió dels serveis i activitats, de la gestió i coordinació del personal, coordinació i supervisió de les diferents àrees d’atenció, aprovisionament de materials, avaluació i millora del grau de qualitat i del grau de satisfacció dels residents i les seves famílies, entre d’altres.

Requisits:

Formació: Es requereix aportar formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials. A l’hora es requereix disposar d'una de les següents titulacions:

-Llicenciatura/Grau en Psicologia

-Diplomatura/Grau en Treball Social

- Diplomatura/Grau en Educació Social

- Diplomatura/Grau en Terapia Ocupacional

Experiència: almenys dos anys d’experiència com a Director/a Tècnic/a en un lloc de treball similar.

Idiomes:  domini del català i el castellà.

Residència: Preferentment Comarca de l’Anoia, Alt i Baix Penedès, Baix Llobregat i Bages.

Altres Requisits: Pensem en un/a professional amb dilatada experiència com a Director/a de residències de gent gran, que estigui compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, amb facilitat per l’establiment de relacions interpersonals, que disposi de bones habilitats socials i d'empatia vers els altres.

Facilitat pel treball en equip, amb alta capacitat de negociació, direcció i lideratge de persones així com de motivació de l’equip humà. A l’hora es pensa en un/a professional proactiu, flexible i amb alta capacitat de planificació, organització i resolució de problemes, habituat/da a la presa de decisions.

S’ofereix:

Horarijornada de treball de 37,5 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres, amb la flexibilitat que requereix el lloc de treball, en el sentit de disponibilitat pel que fa a urgències i incidències del centre.

Contracte: Indefinit

SalariA convenir. Fix segons experiència i vàlua aportada i salari variable segons objectius.

 

La resta de condicions es regiran d’acord al Conveni col·lectiu d’atenció a persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.

Interessats/de envieu CV detallat mitjançant correu electrònic a: cros@sumaracciosocial.cat

Es garanteix la màxima confidencialitat (Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal).

 

 

Jornada Completa | Indefinit | Es concretarà amb les persones entrevistades

OFERTES DE FEINA

CONSULTA AQUÍ TOTES LES OFERTES DE FEINA QUE OFEREIX SUMAR EN L'ÀMBIT DELS SERVEIS SOCIALS ARREU DE CATALUNYA 

SI CAP LLOC DE TREBALL S'AJUSTA A LES TEVES NECESSITATS, POTS ENVIAR-NOS EL TEU CURRÍCULUM A TRAVÉS DE L'ENLLAÇ "ENVIA'NS EL TEU CURRÍCULUM", QUE TROBARÀS AL PEU D'AQUESTA PÀGINA. 

 

 

 

 

Butlletí Digital

Apunta't