image

Vilablareix - Can Ribotic

El centre "Can Ribotic" de Vilablareix és un espai d'atenció a les persones grans del municipi, pensat per millorar el seu benestar tot acompanyant-les en el seu dia a dia. 

 

El servei

Oficina d'atenció a la gent gran i plataforma de serveis que s'aglutinen en tres àmbits d'actuació: atenció personal, atenció a la família i atenció a l’entorn/accessibilitat.

L'espai ofereix una cartera de serveis que persegueix l’objectiu de satisfer les necessitats, desitjos i preferències de les persones grans majors de 65 anys que volen romandre a la seva pròpia llar, independentment que es vegin afectades o no per un deteriorament físic, cognitiu o per una dificultat social que els minvi la capacitat d’autonomia per a la realització de les activitats de la vida diària.

A qui va dirigit ?

A les persones majors de 65 anys que volen o necessiten diferents serveis per millorar la seva qualitat de vida, ccom per exemple sentir-se acompanyats o potenciar/mantenir les seves capacitats físiques i/o cognitives.  

Objectius

• Oferir un entorn adequat i adaptat a les necessitats d’atenció i interessos de les persones grans de forma personalitzada.

• Afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social.

• Mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions possibles.

• Proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents, especialment a aquelles que tenen cura de persones en situació de dependència.

 

En definitiva, potenciar i estimular les habilitats de cada persona d'acord als seus gustos i preferències, en un ambient agradable, acollidor i lúdic.

 

La cartera de serveis que s'ofereix s'adapta a les persones que assisteixen al centre i les activitats que es realitzen es plantegen i dissenyen de manera personalitzada d'acord a les necessitats d'aquestes persones.  

 


 

CAN RIBOTIC és un recurs de prevenció de l'envelliment actiu des de la perspectiva terapèutica i d'atenció centrada en la persona. Un espai relacional, de vincles i de treball en xarxa des d'una intervenció comunitària a través dels diferents agents socials del municipi, on s'ofereix felicitat i qualitat de vida a les persones grans. 

 

Preferències, desitjos, projecte de vida, autonomia, capacitats, respecte, dignitat, consens, entorn i família.  

Compartir

Titular de l'equipament: Ajuntament de Vilablareix

Horari d'obertura:

Dilluns i dimecres - Matins, de 9:30 a 13:30 h. Tardes, de 15:00 a 19:00 h. 

Divendres - Matins, de 9:00 a 13:00 h.

 

UNA NOVA MANERA D'ATENDRE I ENTENDRE A LA GENT GRAN.

FACILITEM UN ESPAI PER ESTAR COM A CASA SENSE DEIXAR DE FER ALLÒ QUE AGRADA.

 


Blog

Entra al blog del centre de serveis. És l'aparador de tot el que s'hi fa ! 

 

Dirigit a les persones grans, els seus familiars, als veïns del municipi, amics, coneguts  i a tot l'entorn del centre, hi trobaràs un munt d'informació: les activitats que realitzem acompanyades d'una àmplia galeria d'imatges, els serveis que oferim, els professionals que en formem part, ...   

 

Comparteixo i fes-ne difusió a les xarxes socials !

 

Veure més

Serveis

  • Servei d'estada
  • Tallers de memòria (a diferents nivells)
  • Tallers d'estimulació cognitiva (*)
  • Tallers d'activitat física (**)
  • Tallers de gimnàstica passiva
  • Tallers d'expressió i creació artística (manualitats)
  • Tallers i xerrades dirigides a familiars i cuidadors no professionals
  • Servei de podologia

(*) inclouen l'ús de l'ordinador a través d'un programa específic personalitzat (Feskits) i activitats de reminiscència (records del passat).

(**) inclouen caminades i sortides per l'entorn del municipi.

 

Adreça: Carrer del Perelló, 124. 17180 Vilablareix

canribotic@sumaracciosocial.cat

Tel. 972 405 528