image

Sant Salvador d'Horta - Santa Coloma de Farners

La Residència municipal Sant Salvador d'Horta ofereix els serveis de  llar residència, residència assistida i centre de dia, amb caràcter temporal o permanent. 

Els tres serveis s'ofereixen amb l'objectiu de donar una assistència integral en el dia a dia de les persones que presentin o no, situacions de dependència, durant els 365 dies de l'any. 

El servei de llar residència és un servei social especialitzat d’acolliment residencial de caràcter temporal o permanent per a persones grans que vulguin ingressar-hi. El perfil d’usuaris del servei de llar residència són persones majors de 65 anys en situació de risc social.

El servei de residència assistida és un servei social especialitzat d’acolliment residencial, amb caràcter permanent o temporal, i d’assistència integral a les AVD per a persones grans amb dependències. El perfil d’usuaris del servei de residència assistida són persones majors de 65 anys amb situació de risc social, dependència grau II i grau III.

El servei de centre de dia és un servei social especialitzat d’acolliment diürn que dóna suport a les persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària (AVD) i complementa així l’atenció pròpia de l’entorn familiar en el domicili. El perfil d’usuaris del servei de centre de dia són persones majors de 65 anys en situació de dependència i/o risc social. 

 

OBJECTIUS

- Oferir un entorn adequat i adaptat a les necessitats d'atenció i interessos de les persones grans de forma personalitzada.

- Afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social.

- Mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions possibles.

- Proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans en situació de dependència.

 

Potenciem i estimulem les habilitats de cada persona d'acord als seus gustos i preferències, en un ambient lúdic i acollidor.

Oferim felicitat i qualitat de vida a les persones grans. Preferències, desitjos, projecte de vida, autonomia, capacitats, respecte, dignitat, consens, entorn i família.

La Residència Sant Salvador d'Horta ofereix un model d'atenció centrada en la persona. Una nova manera d'entendre i atendre a la gent gran, amb espais per estar com a casa sense deixar de fer allò que agrada.

 

Compartir

Titular de l'equipament: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Capacitat estructural

Servei de residència assistida i llar residència: 96 places.        

Servei de centre de dia: 14 places.

 

 


WEB de la Residència

residenciasantsalvadordhorta.com

Serveis

Serveis perifèrics 

Atenció psicosocial

Manteniment i recuperació funcional

Farmàcia

Bugaderia

Animació sociocultural

Serveis sanitaris

Cuina

Servei de transport adaptat per l'accés al centre de dia

 

Serveis complementaris

Perruqueria

Podologia

Menjador per acompanyants

Acompanyaments externs

Servei de transport per la connexió setmanal amb el nucli urbà

 

 

Adreça: Carrer Argiles, s/n - 17430 Santa Coloma de Farners

Telèfon: 972 840 287

mtriado@sumaracciosocial.cat