image

Maçanet de Cabrenys

L'Oficina d'atenció per a la gent gran de Maçanet de Cabrenys és un espai d'atenció a les persones majors de 65 anys del municipi i a les seves famílies, pensat per millorar el seu benestar tot acompanyant-les en el seu dia a dia. 

 

El recurs

Ofereix una cartera de serveis que persegueix l’objectiu de satisfer les necessitats, desitjos i preferències de les persones grans que volen romandre a la seva pròpia llar, independentment que es vegin afectades o no per un deteriorament físic, cognitiu o per una dificultat social que els minvi la capacitat d’autonomia per a la realització de les activitats de la vida diària.

A qui va dirigit ?

A les persones majors de 65 anys que volen o necessiten diferents serveis per millorar la seva qualitat de vida, ccom per exemple sentir-se acompanyats o potenciar/mantenir les seves capacitats físiques i/o cognitives.  

Objectius

• Oferir un entorn adequat i adaptat a les necessitats d’atenció i interessos de les persones grans de forma personalitzada.

• Afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social.

• Mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions possibles.

• Proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents, especialment a aquelles que tenen cura de persones en situació de dependència.

 

En definitiva, potenciar i estimular les habilitats de cada persona d'acord als seus gustos i preferències, en un ambient agradable, acollidor i lúdic.

 

La cartera de serveis que s'ofereix s'adapta a les persones que assisteixen al centre i les activitats que es realitzen es plantegen i dissenyen de manera personalitzada d'acord a les necessitats d'aquestes persones.  

 


 

L'Oficina d'atenció per a la gent gran de Maçanet de Cabrenys és un recurs de prevenció de l'envelliment actiu des de la perspectiva terapèutica i d'atenció centrada en la persona. Un espai relacional, de vincles i de treball en xarxa des d'una intervenció comunitària a través dels diferents agents socials del municipi, on s'ofereix felicitat i qualitat de vida a les persones grans. 

 

Preferències, desitjos, projecte de vida, autonomia, capacitats, respecte, dignitat, consens, entorn i família.  

Compartir

Titular de l'equipament: Ajuntament de Maçanet de Cabrenys

Horari d'obertura:

De dilluns a divendres, de 16 a 19 h

 

UNA NOVA MANERA D'ATENDRE I ENTENDRE A LA GENT GRAN.

 

 


WEB de l'Oficina d'Atenció

Veure més

Serveis

  • Tallers de memòria (a diferents nivells)
  • Tallers d'estimulació cognitiva 
  • Tallers d'activitat física 
  • Tallers de gimnàstica passiva
  • Tallers d'expressió i creació artística (treballs manuals)
  • Tallers i xerrades dirigides a familiars i cuidadors no professionals
  • Servei de podologia a hores convingudes

 

 

Adreça: Edifici Miquel Barnadas
Plaça del pàrquing, s/n.
17720 Maçanet de Cabrenys
Girona

oficinadelagentgran@massanet.cat

Tel. 605 65 73 32