image

Residència Casa dels Avis - Sant Sadurní d'Anoia

La Residència Casa dels Avis de Sant Sadurní d'Anoia ofereix  serveis de residència assistida i de centre de dia, amb caràcter temporal o permanent. 

Tots aquests serveis s'ofereixen compartint instal·lacions, recursos humans i tècnics, entre d'altres, amb l'objectiu de donar una assistència integral en el dia a dia de les persones que presentin o no, situacions de dependència, durant els 365 dies de l'any. 


El servei de residència assistida és un servei social especialitzat d’acolliment residencial, amb caràcter permanent o temporal, i d’assistència integral a les AVD per a persones grans amb dependències.

El perfil d’usuaris del servei de residència assistida són persones majors de 65 anys amb situació de risc social, dependència grau II i grau III.

 

El servei de centre de dia és un servei social especialitzat d’acolliment diürn que dóna suport a les persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària (AVD) i complementa així l’atenció pròpia de l’entorn familiar en el domicili.

El perfil d’usuaris del servei de centre de dia són persones majors de 65 anys en situació de dependència i/o risc social. 

 

OBJECTIUS

- Oferir un entorn adequat i adaptat a les necessitats d'atenció i interessos de les persones grans de forma personalitzada.

- Afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social.

- Mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions possibles.

- Proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents.

 

Potenciem i estimulem les habilitats de cada persona d'acord als seus gustos i preferències, en un ambient lúdic i acollidor.

Oferim felicitat i qualitat de vida a les persones grans. Preferències, desitjos, projecte de vida, autonomia, capacitats, respecte, dignitat, consens, entorn i família.

La Residència Casa dels Avis és una nova manera d'entendre i atendre a la gent gran, on hi trobaràs un espai per estar com a casa sense deixar de fer allò que agrada.

 

Compartir

Titular de l'equipament:

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

 

Capacitat estructural

Servei de residència assistida: 77 places (48 places a l'edifici de la Casa dels Avis i 29 places a l'edifici de l'Antic Hospital)

Servei de centre de dia : 15 places 

 

 


WEB de la Residència

residenciacasadelsavis.com

Serveis

Serveis perifèrics 

Atenció psicosocial

Manteniment i recuperació funcional

Farmàcia

Bugaderia

Animació sociocultural

Serveis sanitaris

Cuina

Servei de transport adaptat per l'accés al centre de dia

 

Serveis complementaris

Perruqueria

Podologia

Menjador per acompanyants

Acompanyaments externs

 

 

 

Adreça: Plaça Torres i Bages, 16-18

08770 Sant Sadurní d'Anoia

Telèfon: 938 911 466

rggstsadurni@sumaracciosocial.cat