image

Serveis Socials Bàsics. Gestió de Processos

Un dels objectius de SUMAR és promoure la innovació en els serveis socials i la introducció de solucions  per a la millora dels serveis que s'ofereixen a la ciutadania. 

 

En aquest sentit SUMAR lidera, des de l'any 2013, un projecte on hi participen els responsables tècnics dels serveis socials dels diferents governs locals que formen part de l'entitat. En el projecte es treballa per a millorar la gestió dels processos dels Serveis Socials Bàsics, d'una manera conjunta, a partir de la unificació de procediments de treball de diferents equips de Serveis Socials Bàsics. 

 

Els equips de diferents comarques i municipis es coordinen i treballen de manera conjunta amb l'objectiu d'unificar els tràmits i processos de les diferents fases o moments d'una intervenció social. Bàsicament, els 4 grans apartats de qualsevol procès:  l'Acollida, el Diagnòstic, el Tractament i el Tancament.

 

Entre les principals accions que s'han portat a terme hi ha la realització d'un quadre de comandament per poder posar en pràctica els processos consensuats i fer un anàlisis comparatiu dels diferents serveis proporcionats i, un manual d'intervenció dels serveis socials bàsics d'atenció social que us podeu descarregar aquí mateix: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir

Enllaços

image