ACTUALITAT MAIG 2024

MEMÒRIA CORPORATIVA 2023  


Compartim l’edició digital de la Memòria Corporativa de SUMAR. És difícil resumir tot un any d’activitat en tan sols unes pàgines, tot i això, la Memòria intenta copsar el que es viu en una entitat com la nostra, on cada una de les accions que es duen a terme des de les diferents àrees, centres i serveis tenen un únic objectiu: millorar la felicitat i la qualitat de vida de les persones. 

+ MEMÒRIA CORPORATIVA 
 

IMPLEMENTACIÓ DEL MODEL ACP 


Aquest mes hem dut a terme la segona sessió de la implementació del model d’Atenció Centrada en la Persona en les residències i centres diürns que gestionem, centrant-nos, en aquesta ocasió, en optimitzar els processos diaris, com el fet de llevar-se i anar a dormir, la dutxa, així com el parament del menjador durant els àpats. 

SUMAR, AMB LES PERSONES 

 

JORNADA COORDINACIONS SAD   


El Servei d’Atenció Domiciliària de SUMAR ha realitzat una jornada que ha reunit les coordinacions dels 17 serveis SAD que gestionem a Catalunya. 

Durant aquesta trobada, ens hem enfocat en temes operatius, amb la finalitat d’optimitzar els nostres processos i millorar la qualitat del servei que oferim a les persones usuàries. 

TREBALL EN EQUIP

 

ACOLLIDA A LES NOVES INCORPORACIONS


En el mes de maig hem realitzat una nova jornada d'acollida a les noves incorporacions de SUMAR, una jornada que ens permet aprofundir en el coneixement de la nostra entitat, explicar qui som, què fem i en quins projectes estem treballant. També s'estableixen unes dinàmiques per compartir experiències i enfortir el vincle d'equip

#JoSumo #teamSUMAR 

 

CENTRE OBERT MARICEL

Els infants del Centre Obert Maricel han gaudit d'una visita guiada a l'emblemàtic cinema La Calàndria del Masnou per gaudir després de crispetes, beguda i de la pel·li Garfield. També han visitat les instal·lacions de la Fundació CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) on van fer una activitat de conscienciació sobre la conservació del medi marí.

SUMAR, AMB ELS INFANTS

 

SESSIÓ DE TREBALL DE L'EIE


L'Equip d'Innovació Estratègica de SUMAR s'ha reunit aquest mes per tal d'avançar en els diversos projectes que tenen sobre la taula, entre ells, l'ús de les ulleres de Realitat Virtual. És una forma d'apropar la tecnologia a les persones grans, a l'hora que permetrà, per exemple, generar noves vivències a través d'espais i situacions que, a més, aportaran benestar. 

SUMAR ÉS INNOVACIÓ

 

SUMAR A LA JORNADA ACP ACRA
 

Ester Padrés, cap de centres d'atenció diürna i Raquel Solà i Jèssica Zorrilla, directores de les residències Ribes de Freser i Montesquiu respectivament, han assistit a la Jornada ACP de l'ACRA. Una jornada amb ponències i intervencions que ens ajuden a estar actualitzats amb les novetats sobre l'ACP i també ens inspiren, com les xerrades sobre l'envelliment actiu o el cohabitatge. 

ATENCIÓ CENTRADA EN LA PERSONA