image

Reculls de premsa

Reis solidaris SUMAR

Aquest Nadal l'Àrea d'Atenció a les persones ha impulsat una campanya per evitar que cap infant víctima de violència masclista dels equipaments que gestionem es quedés sense el seu regal de reis. 

Tot el personal de SUMAR que ha volgut participar a la campanya ha enviat un correu electrònic a l'adreça dels reis mags cartesalsreis@sumaracciosocial.cat sol·licitant entrar a formar part de l'equip de patges de SUMAR. I posteriorment el nen o la nena li ha fet arribar la seva carta als reis demanant el regal que li agradaria rebre.

La iniciativa ha tingut molt bona acollida i tots els 26 nens i nenes de les cases d'acollida que gestionem van rebre durant la nit màgica del 5 de gener el regal esperat del seu rei mag, que els patges de SUMAR van ajudar a portar.  Així mateix ses majestats van marxar de les cases d'acollida amb molts dibuixos d'agraïment com els que segueixen. 

L'èxit de la campanya també ha permès renovar moltes de les joguines comunitàries dels equipaments.

 

 

Veure més:  link

La vacuna contra la Covid-19 ja és una realitat a les residències de SUMAR

Entre els dies 5 i 13 de gener s'han administrat les primeres dosis de la vacuna a les persones usuàries i a  la plantilla de professionals de les 7 residències per a gent gran gestionades per SUMAR. Persones que formen part dels col·lectius de risc que s'han prioritzat en aquesta primera etada de vacunació i que sumen un total de 621 dosis distribuides entre 333 residents i 288 treballadors, el 83,6 % del total previst. 

Els primers centres a rebre la 1a dosis de la vacuna per part d'equips de professionals de l'Institut Català de la Salut van ser Sant Pere de Torelló,  la "Vall de Ribes" de Ribes de Freser  i l'Espai Orpea de Girona, seguits posteriorment per "Can Comelles" d'Esparreguera, Sant Hilari Sacalm, "Els Tells" de Montesquiu, la "Casa dels Avis" de Sant Sadurní d'Anoia i "Sant Josep" de Cassà de la Selva. 

Aquesta última setmana de gener s'ha començat la vacunació amb les segones dosis, que seguint els protocols d'administrar-la amb 21 dies de diferència, el període de vacunació s'extendrà durant durant la primera quinzena de febrer. 

L’objectiu de la vacunació és arribar a la immunitat de grup, la qual cosa és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia, perquè quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat i disminueixen la seva propagació i els contagis fins a un nombre residual.

La vacuna administrada en els nostres equipaments és la Pfizer-BioNTech, la primera que ha arribat a Catalunya, concretament el 27 de desembre. 

Recull de premsa

Aquí podeu consultar els reculls de premsa de les notícies aparegudes als mitjans escrits en relació a les diferents accions i activitats que portem a terme relacionades amb la implementació del model d'atenció gerontològica centrada en la persona.

Veure més:  17.4.2017.Clipping Inauguració Unitat de Convivència de Sant Hilari