ACTUALITAT JUNY 2024

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA DE SANT QUIRZE DE BESORA  
 

A partir d'aquest mes de juny ens encarreguem de la gestió de la residència i centre de dia de Sant Quirze de Besora. Així doncs, tindrem cura de les persones usuàries amb la implementació del model propi de gestió d'Atenció Centrada en la Persona, i aportarem l'equip humà i els mitjans tècnics i materials per oferir un servei de qualitat i amb cultura del detall

 

PROJECTE"CUINES SUMAR 2024" 
 

A la residència de Santa Coloma de Farners hem dut a terme la prova pilot del projecte “Cuines SUMAR 2024” amb l’objectiu d’optimitzar els processos i procediments de la cuina de la residència per millorar l'eficiència, la qualitat del servei i garantir una gestió sostenible i responsable. Hem tingut en compte el model ACP, assegurant que les necessitats i preferències de les persones usuàries siguin prioritzades.

TROBADA DIRECTORES DE RESIDÈNCIES 


Aquest mes hem celebrat la tercera trobada de l'any amb les directores de les residències de gent gran que gestionem, una jornada clau per a l'intercanvi d'experiències i la millora continua

Ens enriquim professionalment i establim vincles personals que fomenten la col·laboració entre els centres.


 

JORNADA D'ATENCIÓ A LES FERIDES   


Les infermeres de SUMAR han assistit a la VIII Jornada d’Atenció a les Ferides, organitzada, entre altres, pel grup de recerca TR2 Lab de la Universitat de Vic. És una oportunitat per actualitzar-nos sobre la recerca més recent a través de les conferències i debats i explorar noves maneres de dur a terme la pràctica clínica de ferides de difícil curació. El nostre objectiu és poder oferir la millor atenció possible a les persones que atenem. 

 

NETWORKING SIE 


L’equip que gestiona els Serveis d'Intervenció Especialitzada del Gironès i l'Alt Empordà ha realitzat una jornada de Networking amb l’objectiu d'intercanviar experiències i compartir diferents maneres de gestionar el servei. Aquest intercanvi ens permet enriquir-nos, continuar treballant conjuntament, innovar i aprendre les unes de les altres per tal d’oferir el millor servei

 

ASSEMBLEES SAD 


L’Àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones ha iniciat unes Assemblees amb el personal dels Serveis d’Atenció Domiciliària per tal d’explicar en primera persona els projectes i millores de SUMAR al SAD. Alguns ja són una realitat i altres s'implementaran pròximament.

S’ha posat en marxa al SAD La Selva i al SAD La Garrotxa, i en les pròximes setmanes s'aniran convocant en els diferents punts del territori.

REVISTES SUMEM DE LES RESIDÈNCIES 
 

Les residències de gent gran han rebut els seus exemplars de la revista SUMEM, una edició que recull imatges de les diferents activitats que es realitzen, on els protagonistes són les persones usuàries. També hi ha un espai d'opinió sobre el fet de poder decidir en el centre i la secció per activar el cos i la ment. La revista tanca amb una curiositat sobre la creativitat en les persones grans.

Consulta-les en format digital
REVISTES SUMEM

WEBINAR "L'OAP I TU"
 

Aquest mes de juny hem celebrat el webinar "L'OAP i tu" en el qual, des de l'àrea de desenvolupament, ens han explicat què és l'Oficina d'Atenció a la Professional, quin és el seu funcionament i quins tipus de consultes es poden realitzar.

AROMATERÀPIA: AROMES QUE CALMEN


En el III Cicle de Converses sobre Benestar, Nutrició i Salut, hem tingut l’oportunitat de comptar amb Sonia Lorenzo, especialista en aromateràpia i tècniques associades per aconseguir benestar i equilibri vital. En la seva xerrada, titulada “Aromateràpia: aromes que calmen”, ens va revelar com els olis essencials ens ajuden a relaxar-nos, introduint la seva base científica i l’ús pràctic d’aquests.